Algemeen Handboek Checklist ICT-verhuizingen Archief verhuizen Offerte aanvragen Verhuiswet

Over Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl

De website www.bedrijfs-verhuisadvies.nl is onderdeel van VerhuisAdvies.nl, de nummer één website op het gebied van particuliere verhuizingen.

Wat VerhuisAdvies.nl voor de particuliere markt is, is Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl voor de markt op het gebied van bedrijfsmatige verhuizingen en projectverhuizingen.

Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl is geen verhuisbedrijf, maar een website om de verhuizing van je bedrijf, school, zorginstelling etc. goed te kunnen uitvoeren. Met handige tips, trucs en diverse andere praktische (bedrijfs)verhuisadviezen geven wij je een handvat om de verhuizing goed voor te bereiden. En zoals bekend, een goede voorbereiding...

Privacy-beleid

Disclaimer
Alle informatie die op Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl staat is met de uiterste zorg verzameld en samengesteld. Desondanks kan Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele foutieve informatie op de site. Treft u verouderde of onjuiste informatie aan, meld ons dat dan via disclaimer@bedrijfs-verhuisadvies.nl. Evenmin kan Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl aansprakelijk gesteld worden voor eventuele geschillen ontstaan tussen de klant en een verhuisbedrijf aan wie Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl uw aanvraag heeft doorgestuurd. 

Alle bezoekers van Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl gaan akkoord met de door Bedrijfs-VerhuisAdvies.nl genoemde voorwaarden. 

Privacy
Uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden doorverkocht aan derden en zullen ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden dan waarvoor ze bestemd zijn.
 

 
 
 
 
 

| Contact | Over Bedrijfs-VerhuisAdvies | Links |